Nieuws > Miljoenenlijn wint Brons bij verkiezing ‘Leukste uitje’

Op 9 januari 2018 vond de jaarlijkse prijsuitreiking van het ‘Leukste uitje van Nederland’ en de leukste uitjes per provincie plaats op de Vakantiebeurs in Utrecht. Via de website van de ANWB werden de afgelopen weken tienduizenden stemmen en rapportcijfers verzameld van alle uitjes in Limburg. Net als in 2014 (Goud), 2016 (Brons) en 2017 (Zilver) viel de Miljoenenlijn ook dit jaar weer in de prijzen: de prijs ‘het Bronzen Leukste uitje van Limburg’ werd meegenomen naar Simpelveld.

Een plek in de top 3 van de leukste uitjes in Limburg blijft een prestatie waar wij allen zeer trots op mogen zijn. Een mooie pluim voor alle vrijwilligers die er voor zorgen dat onze reizigers een geweldig dagje uit beleven. Net als vorig jaar scoort de Miljoenenlijn met name op de onderdelen ‘Sfeer’ en ‘Personeel’ hoge punten.

De top 3 werd verder aangevuld door Kasteentuinen Arcen (Goud) en Kasteelpark Born (Zilver). GaiaZoo in Kerkrade won Goud in de landelijke categorie: Het Leukste uitje van Nederland.
Astrid Hazekamp en Jasper Kroese van de ZLSM kregen de prijs overhandigd door Frits van Bruggen, directeur van de ANWB.

Een reactie op “Miljoenenlijn wint Brons bij verkiezing ‘Leukste uitje’”

  1. frank

    Dit is voor jullie natuurlijk een hoogte punt als Miljoenenlijn. Volgende keer is het hopen dat het elke keer goud wordt. Ik hoop dat jullie dit jaar weer een stoomtreinweekend met VIP-Programma organiseren.

    Groetjes: Frank

    Beantwoorden

Plaats een reactie

De Miljoenenlijn valt voor het derde jaar op rij in de prijzen bij verkiezing ‘Leukste uitje van Limburg’ van de ANWB

koop uw kaartjes online!