Nieuws > Maatregelen Miljoenenlijn n.a.v. het coronavirus

Om onze gasten én vrijwilligers te beschermen tegen de gevolgen van het Coronavirus is besloten om, in lijn met het landelijke beleid rondom het virus, alle treinritten in maart, april en mei af te gelasten. Dat betekent dat de Miljoenenlijn in ieder geval t/m 31 mei gesloten zal zijn voor alle bezoekers.

Het RIVM adviseert dat alle publieke locaties gesloten moeten blijven, ook waar minder dan 100 personen samenkomen. Op basis van dit advies heeft het kabinet een maatregel ingesteld (besluit per 23 maart 2020) voor alle publieke locaties in heel Nederland. Wij volgen deze maatregel op. Vooralsnog verwelkomen wij je graag weer vanaf maandag 1 juni 2020.

Reeds gekochte tickets voor rijdagen in maart, april en mei blijven geldig voor een andere rijdag.
Alle gasten die reeds tickets gekocht hebben (dagkaarten en (culinaire) arrangementen), worden zo snel als mogelijk op de hoogte gebracht.

De volledige kalender met de actuele rijdagen van 2020 en de bijbehorende dienstregeling is te vinden op deze pagina.

Houd onze website in de gaten voor de meest actuele informatie.

Gastenservice

Tevens is besloten om ons kantoor op Station Simpelveld te sluiten. De medewerkers van de gastenservice werken daarom de komende weken vanuit thuis.
Hierdoor zijn we sowieso t/m 31 mei niet bereikbaar per telefoon maar enkel per mail via info@miljoenenlijn.nl of via onze social media-kanalen.
Onze vrijwilligers proberen zo snel mogelijk je bericht te beantwoorden. Het kan zijn dat een reactie op je bericht iets langer op zich laat wachten dan dat je van ons gewend bent, waarvoor onze excuses.

Door de uitbraak van het coronavirus en de maatregelen die daardoor worden getroffen, staat de samenleving voor een enorme uitdaging. Wij wensen iedereen veel succes en gezondheid toe in deze moeilijke periode.

Uiteraard hopen we je snel weer te mogen begroeten bij de Miljoenenlijn.

 

Laatste update: 23 maart 2020, 22.20 uur

 

5 reacties op “Maatregelen Miljoenenlijn n.a.v. het coronavirus”

 1. frank

  Veel succes, en hoop dat het coronavirus snel voorbij is dat we weer het spoor op kunnen.

  Beantwoorden
 2. Wim

  Goed dat jullie via de website zo snel reageren op de aangescherpte maatregelen. Hoeven we niet onnodig te gaan navragen hoe het met de geboekte arrangementen zit. Ook voor jullie een zeer moeilijke tijd! Succes!

  Beantwoorden
  • Jasper (Miljoenenlijn)

   Hoi Wim,
   Dank voor je bericht en succeswensen!
   Naast onze berichtgeving op de website, benaderen we ook iedere kaartkoper persoonlijk. Dat neemt uiteraard wel enkele dagen in beslag.
   ^ Jasper
   Miljoenenlijn

   Beantwoorden
 3. René Treumann

  Gelukkig zijn er heel aardige films over de ZLSM te zien.
  Maar zodra het weer mogelijk is ben ik er weer bij.

  Beantwoorden
 4. tenne broekman

  ik kijk nu ook naar de filmpjes en dat is mooi om te zien maar hoop dat het 1 juni ook weer begint want dan kom ik graag weer kijken

  Beantwoorden

Plaats een reactie

De Miljoenenlijn zal in ieder geval t/m 31 mei gesloten zijn…

koop uw kaartjes online!