Nieuws > Update Coronavirus en maatregelen bij de Miljoenenlijn

In verband met het coronavirus is de Miljoenenlijn op dit moment gesloten voor bezoekers. We kunnen momenteel nog geen concrete openingsdatum noemen.

Het RIVM adviseert dat alle publieke locaties gesloten moeten blijven, ook waar minder dan 100 personen samenkomen. Op basis van dit advies heeft het kabinet een maatregel ingesteld (besluit per 23 maart 2020) voor alle publieke locaties in heel Nederland. Wij volgen deze maatregel op, dit om onze gasten én vrijwilligers te beschermen tegen de gevolgen van het coronavirus.

Reeds gekochte tickets voor rijdagen in 2020 blijven geldig voor een andere rijdag (bij eventuele opening later in 2020, maar sowieso ook voor 2021 blijven de tickets geldig).
Alle gasten die reeds tickets gekocht hebben – dagkaarten en (culinaire) arrangementen – , worden zo snel als mogelijk persoonlijk op de hoogte gebracht.

Houd onze website in de gaten voor de meest actuele informatie.

Weekend at War

Het evenement Weekend ar War wordt verplaatst naar 3 en 4 juli 2021. Hiermee volgt de Miljoenenlijn de op 21 april 2020 door de overheid aangescherpte maatregelen: evenementen tot 1 september moeten worden afgelast.

Ook voor dit evenement geldt dat reeds gekochte tickets uiteraard geldig blijven voor de nieuwe data. De kaartkopers worden persoonlijk en zo snel mogelijk op de hoogte gebracht van de mogelijkheden.

Gastenservice

Tevens is besloten om ons kantoor op Station Simpelveld te sluiten. De vrijwilligers van de gastenservice werken daarom de komende weken vanuit thuis.
Hierdoor zijn we niet bereikbaar per telefoon maar enkel per mail via info@miljoenenlijn.nl of via onze social media-kanalen.
Onze vrijwilligers proberen zo snel mogelijk je bericht te beantwoorden. Het kan zijn dat een reactie op je bericht iets langer op zich laat wachten dan dat je van ons gewend bent, waarvoor onze excuses.

Door de uitbraak van het coronavirus en de maatregelen die daardoor worden getroffen, staat de samenleving voor een enorme uitdaging. Wij wensen iedereen veel succes en gezondheid toe in deze moeilijke periode.

Uiteraard hopen we je snel weer te mogen begroeten bij de Miljoenenlijn.

 

Laatste update: 29 april 2020, 21.30 uur

 

7 reacties op “Update Coronavirus en maatregelen bij de Miljoenenlijn”

 1. frank

  Veel succes, en hoop dat het coronavirus snel voorbij is dat we weer het spoor op kunnen.

  Beantwoorden
 2. Wim

  Goed dat jullie via de website zo snel reageren op de aangescherpte maatregelen. Hoeven we niet onnodig te gaan navragen hoe het met de geboekte arrangementen zit. Ook voor jullie een zeer moeilijke tijd! Succes!

  Beantwoorden
  • Jasper (Miljoenenlijn)

   Hoi Wim,
   Dank voor je bericht en succeswensen!
   Naast onze berichtgeving op de website, benaderen we ook iedere kaartkoper persoonlijk. Dat neemt uiteraard wel enkele dagen in beslag.
   ^ Jasper
   Miljoenenlijn

   Beantwoorden
 3. René Treumann

  Gelukkig zijn er heel aardige films over de ZLSM te zien.
  Maar zodra het weer mogelijk is ben ik er weer bij.

  Beantwoorden
 4. tenne broekman

  ik kijk nu ook naar de filmpjes en dat is mooi om te zien maar hoop dat het 1 juni ook weer begint want dan kom ik graag weer kijken

  Beantwoorden
 5. Paul Ameil

  Was hoping to visit your railway (and maybe some other Dutch heritage railways) some time this year but that now looks unlikely. Hope you and all the other heritage railways throughout the world survive the prolonged closures.
  Good luck,
  Paul Ameil
  Cleethorpes
  England

  Beantwoorden
  • Jasper (Miljoenenlijn)

   Thank you Paul!
   You’re more than welcome. Maybe this year, definitely next year!

   ^Jasper
   Miljoenenlijn

   Beantwoorden

Plaats een reactie

De Miljoenenlijn is tot nader order gesloten, lees hier meer over de actuele maatregelen…

koop uw kaartjes online!