Voordelig samen
met de miljoenenlijn

Geniet samen met al je vrienden, je collega’s of je hele familie van een nostalgisch dagje uit bij de Miljoenenlijn!
Met een groep vanaf 20 personen profiteer je van het aantrekkelijke groepstarief van € 13,50 per persoon.

 

Busreizen

Voor busmaatschappijen bieden wij een prijs en programma op maat! Neem vrijblijvend contact met ons op en dan bespreken wij samen de mogelijkheden.
Touringcars en bussen kunnen parkeren op onze ruime parkeerplaats nabij ons hoofdstation in Simpelveld of halteren op de busstrook naast het station. Meer info over het parkeren van bussen vind je hier.

 

Kleinere groepen

Ben je met een kleinere groep (minder dan 20 personen), maar wil je wel een heerlijk nostalgisch dagje uit? Koop dan een dagticket via onze ticketshop of bekijk ons aanbod aan arrangementen om je dagje uit compleet te maken!

 

Horeca

Tijdens je reis met onze stoomtrein is het mogelijk om in ons restauratierijtuig een kopje koffie of glaasje fris met iets lekkers te nuttigen. Op station Simpelveld is het mogelijk om met je groep te lunchen in onze Brasserie Perron 4. Hiervoor dien je wel vooraf te reserveren via brasserie@miljoenenlijn.nl.

 

Zakelijke mogelijkheden

Ook voor zakelijke groepsuitjes bieden wij tal van mogelijkheden! Bekijk alle opties via onze speciale informatiepagina.

Gezellig met z’n allen op reis!

Tickets
Reserveer je groepstickets vanaf 20 personen via onze ticketshop.

Heb je nog vragen of wil je extra details met ons bespreken? Neem dan contact op per mail via info@miljoenenlijn.nl of telefonisch via +31 (0)45 544 00 18 (bereikbaar op dinsdag en donderdag 09.00 – 13.00 uur en op rijdagen 09.00 – 18.00 uur).

koop uw kaartjes online!