Citroën A t/m ZX Markt
29 september

Waan jezelf in Frankrijk tijdens de Citroën A t/m ZX-Markt

Op zondag 29 september beleeft de Citroën A t/m ZX-Markt haar zesde editie bij de Miljoenenlijn! Niet alleen zijn volop oldtimers en youngtimers te bewonderen van Franse merken zoals Citroën, Renault en Peugeot, ook het station Simpelveld verkeert helemaal in de Franse sfeer. Wandel rond over het emplacement waar sfeervolle Franse muziek klinkt, geniet van lekker bourgondisch eten bij onze Brasserie Perron 4 en maak een rit door het mooie Zuid-Limburgse landschap met de nostalgische treinen van de Miljoenenlijn.

Liefhebbers van Franse auto’s zijn van harte uitgenodigd om met hun eigen Franse auto naar de Miljoenenlijn te komen. Geniet van de vele tentoongestelde Franse auto’s en neus rond in de aangeboden modelauto’s, boeken en auto-onderdelen.

In de maand september rijdt de Miljoenenlijn elke woensdag en zondag volgens dienstregeling. Ook tijdens de Citroen A t/m ZX-Markt rijd je met de Miljoenenlijn langs de allermooiste plekjes van het Zuid-Limburgse Heuvelland!

De Citroën A t/m ZX-Markt is gratis toegankelijk. Meereizen met onze treinen kan met een reguliere dagkaart. Koop deze treintickets nu via onze speciale ticketpagina.

  

Bestel tickets

Citroën A t/m ZX-Markt

Openingstijden

10.00 – 17.00 uur

Website

www.a-tm-zx-markt.nl

koop uw kaartjes online!