Maatregelen
voor een veilige reis

– We maken binnenkort onze openingsdatum bekend –

In verband met de landelijke maatregelen rond het coronavirus is de Miljoenenlijn nog altijd gesloten. Binnenkort maken we bekend wanneer de stoomtrein weer gaat rijden!
Ons emplacement in Simpelveld is tot die tijd wel toegankelijk voor een wandeling of start-/eindpunt van een fietstocht.

Brasserie Perron 4

In de stationsrestauratie van Station Simpelveld zijn elke zondag warme/koude dranken en huisgemaakte soepen “to go” verkrijgbaar. Daarnaast is het terras op het perron op de zondagen geopend van 10.00 tot 18.00 uur.
Klik hier voor meer info (Facebookpagina Brasserie Perron 4).
Uiteraard gelden de algemene coronaregels ook hier!

Gastenservice

Het kantoor op Station Simpelveld is gesloten en de vrijwilligers van de gastenservice werken vanuit thuis.
Hierdoor zijn we niet bereikbaar per telefoon maar enkel per mail via info@miljoenenlijn.nl en via onze social media-kanalen.
Onze vrijwilligers proberen zo snel mogelijk je bericht te beantwoorden. Het kan zijn dat een reactie op je bericht iets langer op zich laat wachten dan dat je van ons gewend bent, waarvoor onze excuses.

 

Door de uitbraak van het coronavirus en de maatregelen die daardoor worden getroffen, staat de samenleving voor een enorme uitdaging. Wij wensen iedereen veel succes en gezondheid toe in deze moeilijke periode.

Uiteraard hopen we je snel weer te mogen begroeten bij de Miljoenenlijn.

Houd deze website in de gaten voor de meest actuele informatie.

 

Laatste update: 3 juni 2021, 15.00 uur


 

De Miljoenenlijn is tot nader bericht gesloten…

koop uw kaartjes online!