Maatregelen
voor een veilige reis

– De Miljoenenlijn is gesloten tot zondag 17 april 2022 –

 

In verband met de huidige situatie van het coronavirus in Nederland is de Miljoenenlijn gesloten tot Pasen op 17 april 2022. De Kerst Expres (december en begin januari) zal daarom dan ook niet rijden.
Ons emplacement in Simpelveld is tot die tijd wel toegankelijk voor een wandeling of start-/eindpunt van een fietstocht. Omdat de Kribkeswandelingen van Simpelveld en Bocholtz ook langs het station voeren, worden de perrons toch sfeervol versierd in de kerstperiode.


Tickets Kerst Expres 2021

Reeds gekochte tickets voor de Kerst Expres blijven geldig voor een andere rijdag in 2022. Natuurlijk is het ook mogelijk om de ticketkosten terug gestort te krijgen.
Onze vrijwilligers nemen zo snel als mogelijk persoonlijk contact op met alle gasten die reeds tickets gekocht hebben – zowel reguliere plaatskaarten als de reserveringen voor de Kerstlunch en Oudejaarsbrunch – om de mogelijkheden te bespreken.


Brasserie Perron 4

Brasserie Perron 4 in de stationsrestauratie in Simpelveld is bijna elke woensdag en zondag geopend voor ’to go’.
Betaal zoveel mogelijk contactloos.

Klik hier voor meer info.
Uiteraard gelden de algemene coronaregels ook hier!


Gastenservice

Het kantoor op Station Simpelveld is gesloten en de vrijwilligers van de gastenservice werken vanuit thuis.
Hierdoor zijn we niet bereikbaar per telefoon maar enkel per mail via info@miljoenenlijn.nl en via onze social media-kanalen.
Onze vrijwilligers proberen zo snel mogelijk je bericht te beantwoorden. Het kan zijn dat een reactie op je bericht iets langer op zich laat wachten dan dat je van ons gewend bent, waarvoor onze excuses.

 

Door de uitbraak van het coronavirus en de maatregelen die daardoor worden getroffen, staat de samenleving nog altijd voor een enorme uitdaging. Wij wensen iedereen veel succes en gezondheid toe in deze moeilijke periode.

Uiteraard hopen we je snel weer te mogen begroeten bij de Miljoenenlijn.

Houd deze website in de gaten voor de meest actuele informatie.

Mochten er naar aanleiding van bovenstaande maatregelen vragen zijn, neem dan contact met ons op.

 

Laatste update: 28 december 2021, 13.00 uur

 

 

koop uw kaartjes online!